Inspiratie

Bent u op zoek naar meer inspiratie en vernieuwing in uw leven? Naast coaching zijn er nog een aantal andere alternatieven:

Inspiratie

Leiderschapstrajecten

Vanaf 2007 begeleidde ik een aantal leiderschapsreizen met Sander Tideman, naar Tibet, Mongolië en Bhutan.
Deze reizen bieden ‘uiterlijke inspiratie’, vanwege de bijzondere landschappen, de lokale cultuur, inspirerende sprekers en de inbreng van het programma en medereizigers.
Daarnaast is er veel tijd en ruimte voor de ‘innerlijke inspiratie’ door tijd voor reflectie en retraite om onze innerlijke wijsheid te ontwikkelen en onze eigen visie op wie we werkelijk willen zijn en wat we willen betekenen in deze wereld aan te scherpen.

Derde akte (op verzoek)

Wat te doen na een succesvolle carrière? De ‘Derde Akte’ is een programma waarin we onderzoeken wat je wilt voor de volgende fase in je leven, als je in de vijftig bent en uitkijkt naar vernieuwing, naar het herontdekken van betekenis nadat je alles al hebt bereikt.

We komen zo’n zes keer bijeen in een kleine groep gelijkgestemden om hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Tussen de sessies door heb je een wekelijkse uitwisseling met je buddy(s) en we sluiten het proces af met een tweedaagse ‘Vision Quest’, een rituele retraite in de natuur om dieper inzicht te krijgen.

Geluid

In mijn eigen leven merk ik meer en meer hoe belangrijk de rol van geluid en muziek is. Het ervaren van geluid en muziek geeft me gemoedsrust en helpt me mijn bewustzijn te oefenen van wat voorbij onze gedachten en gevoelens is.

Ik experimenteer voorzichtig met mijn cliënten meer met geluid en muziek. Voor een klankervaring verwijs ik ook graag naar de klankmeditaties van Felix Erkelens, een aanrader!

Logo

Breng meer inspiratie en vernieuwing in je leven. Laat je inspireren!